söndag 18 januari 2009

Golvspån, avlopp och reglar

Söndag och sista hemmafixar dagen för denna helgen. Jag började med att ta upp hålet för avloppsröret i golvskivorna såpass att jag kan få i en muff sedan när justeringen görs för toalettstolen.

Efter det så isoelrade jag klart det facket och skruvade fast skivorna i reglarna så var golvet klart, allafall med spånskivor.

Näst på tur var att börja regla upp väggen som kommer bakom toaletten och även väggen längst bort om man tänker från ingången till toaletten. Detta tog lite tid då det är snedtak och lite funderingar fram och tillbaks. reglade även upp för taket i den bortersta sektionen som är ovanför toaletten.

Dagen avslutades med att jag nästan reglade upp hela vänster vägg, den som vetter mot sovrummet. Endast i regel kvar där att slå upp sedan så är den sektionen fördig för rördragning och isättning av apparatdosa för golvvärme termostaten och strömbrytaren. Efter det så sker självklart isolering och sedan plast innan gipset läggs på.

Tyvärr så är det jobbdag imorgon igen så vi får väl se hur mycket man får gjort under veckan då man har småbarn och djur som skall tas om hand när man kommer hem på eftermiddagen.











2 kommentarer:

  1. Vad händig du är!!
    Unna dig lite vila emellanåt bara:-)

    Ha en bra vecka, kram syster yster

    SvaraRadera
  2. Tack syster yster för dina fina ord :-)

    Ha en bra vecka du med!

    SvaraRadera