lördag 31 januari 2009

Igår förrgår så hann jag inte med att skriva nåt inlägg, så kan det vara....igår blev det heller inget men jag lyckades få upp board i taket samt isolera ytterväggen i "hålet". Idag hoppas jag kunna få upp några reglar och gipsskivor också. Det är lite bökigt där då det är just ett hål som gör att man är extra försiktig så man inte ramlar ner en våning på klinkersgolvet.

onsdag 28 januari 2009

Fullt upp idag med allt möjligt. Det som kom upp idag var att jag bör se till att isolera "hålet" i hallen eftersom det verkar bli riktigt kallt i Februari så det är nog bäst att få det gjort. Toaletten får då vänta lite.

Imorgon är det lekdans för barnen så det blir nog inte någonting gjort alls då men på Fredag så blir det nog en del och sedan kommer helgen så då får vi se till att isolera hålet.

tisdag 27 januari 2009

Igenting gjort idag på toaletten. Har grejat lite med kökssoffan och med tyget till de nya gardinerna i köket istället. Imorgon så får vi se om vi kan hinna med lite mera gipsning och sedan att ta upp inspektionsluckan i hallen.

Ha en trevlig kväll!

måndag 26 januari 2009

Måndag igen

Dags för ny arbetsvecka och även nya äventyr. Som vanligt så hinns det inte med mycket på toan under veckodagarna, idag fick jag upp en ½ gipsskiva där handfatet skall vara placerat.

Vi får se om det kan bli lite mer gjort imorgon, tills dess så får ni ha det så bra!

söndag 25 januari 2009

Det blev ingen inspektionslucka idag, jag insåg att det behövdes inte göra än och jag hittade heller inga små gångjärn till den lucka som skulle bli där. Jag fortsatte dock med att gipsa och att isolera. Det gick smidigt även ovanför dörren tyckte jag. Den enda miss jag gjorde var att överlappningen ovanför dörren blev "fel". Jag skulle haft den plana skivan överlappa den vågräta så att säga. Bilden kanske förklarar mer.



Lägger in lite fler bilder också trots att dom blev suddiga, kass kamera eller så är det jag som inte kan med den riktigt... ;-) En av bilderna visar resterande utrymme bakom toaletten. Det är denna gången som kommer att bli en del av inspektions delen. Bakom den tvärgående bjälken på höger sida kommer luckan att vara och den är då i hallen direkt utanför dörren in till toan.